HeimNyheterAlvorleg ulukke

Alvorleg ulukke

Kommunal kriseleiing har i kveld vore samla. Psykososialt støtteteam har fulgt opp dei involverte. Kommunehuset er ope for dei som ønskjer å samlast eller nokon å snakke med i kveld.

Bryggjeslottet er inntil vidare stengt.

 

PRESSEMELDING FRÅ VEST POLITIDISTRIKT

I forbindelse med tidligere meldt drukningsulykke i Modalen kommune i ettermiddag, kan vi nå informere om at gutten på 15 år dessverre omkom.

Politiet ble varslet av AMK kl 1620, det ble da opplyst at lokalt brannvesen var på stedet og drev livreddende førstehjelp. Ambulanse og luftambulanse ble sendt mot stedet, i tillegg til politi.

Gutten ble fløyet til Haukeland Universitetssjukehus, som klokken 1807 meldte at livet dessverre ikke sto til å redde.

Pårørende er varslet av sykehuset.

Vi har p.t. kartlagt omstendighetene i grove trekk, og det er ikke mistanke om noe kriminelt. På nåværende tidspunkt er vi ikke kjent med at det har vært vitner til selve hendelsen, men andre i anlegget skal ha oppdaget gutten på bunnen av bassenget. Disse fikk han opp og iverksatt førstehjelp, samt varslet nødetatene. Vi oppretter sak og vil fortsette med å klargjøre omstendighetene samt snakke med vitner/andre.

Det var en del barn og unge i anlegget og som har vært vitne til livreddende innsats. Politiet er i kommunesenteret og vil være der utover kvelden, i samarbeid med kommunens kriseteam.

Politiet vil ikke komme ytterligere opplysninger i kveld.

Hilsen

Vest politidistrikt


Sist oppdatert: 07.02.2023
Publisert: 07.02.2023